Tulikivi Speksteenkachels

De massieve speksteenkachel van Tulikivi is een wonder van de natuur. Gemaakt van een natuursteen die enorm veel warmte kan opslaan in korte tijd en nadien de opgeslagen warmte traag afgeeft. Een speksteenkachel is een warmte-accumulerende houtkachel of pelletkachel, die slechts 2-4 uur hoeft gestookt te worden voor 24 uur aangename stralingswarmte.  De speksteenkachels van Tulikivi zijn tijdbesparend want je hoeft niet de hele tijd naar uw houtkachel te kijken. Door een minimum aan houtverbruik haal je maximaal aan warmte in huis zonder dat je er de slaaf van wordt. Ontdek hieronder meer of maak uw afspraak!

Tulikivi Collecties

Moderne Speksteenkachels - Tulikivi Karelia

Moderene speksteenkachels

Massieve speksteenkachels - Tulikivi Classic

Klassieke speksteenkachels

Convectiehaarden - Tulikivi Pielinen

Snelle warmte
Uw Tulikivi specialist in West- en Oost-Vlaanderen

Tulikivi houdt uw woning echt warm

Warmte batterij

4u stoken voor 24u warmte
Ontdek meer

Hoe werkt het?

Speksteenkachels hoe werken ze?
Ontdek meer

Ook mogelijk met CV

4u stoken voor 24u warmte
Ontdek meer
Officiële Tulikivi verdeler


Vercruysse Haarden is jouw officiële Tulikivi verdeler in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen! Onze Toonzaal bevindt zich in Deinze, centraal tussen de 2 provincies. Kom gerust langs in onze grote showroom waar heel wat Tulikivi kachels staan opgesteld. Wij staan u graag bij met raad en daad.

Vertrouw op onze 30 jaar ervaring en de familiale sfeer bij Vercruysse Haarden.

Duurzaamheid in zijn kern

De houtkachels van Tulikivi worden geproduceerd met oog voor het milieu. Door het gebruik de beste materialen gaan Tulikivi kachels eindeloos mee. De kachels zijn alsook ontwikkeld om minder hout te verbranden wat uiteraard het milieu en uw portemonnee ten goede komt! Door de natuursteen wordt de warmte opgeslagen en geleidelijk afgegeven, waardoor je langer kunt genieten van een aangename temperatuur met minder houtverbruik. Dit maakt Tulikivi niet alleen een duurzame oplossing, maar alsook gebruiksvriendelijk alternatief!

Tulikivi Speksteenkachel

Op zoek naar een Tulikivi Speksteenkachel? Tulikivi staat synoniem voor ongeëvenaard vakmanschap en compromisloze kwaliteit. Elke houtkachel wordt met de hand vervaardigd in Finland, waar de lange traditie van vuursteenbewerking samensmelt met geavanceerde technologie. Het resultaat is een meesterwerk dat niet alleen warmte brengt, maar ook een tijdloze esthetiek toevoegt aan jouw leefruimte.

Onze merken

Vercruysse is dealer van verschilende merken van kachels en haarden. Service in één van onze topprioriteiten.
Daarom werken we uitsluitend met producenten die een kwalitatief, veilig en betrouwbaar toestel aanleveren.

Privacy Policy
Cookie Policy
Disclaimer

© 2023 Vercruysse Haarden & Kachels

Openingsuren toonzaal

Dinsdag tot vrijdag
10u00-12u00 & 14u00-18u00

Zaterdag
14u00-17u00

Uitsluitend op afspraak
zaterdag voormiddag

Philippe Vercruysse

Oude Heirbaan 32
9800 Grammene - Deinze

Contact