Hoe een Tulikivi Speksteenkachel gebruiken?

Hoe je speksteenkachel opstoken?

Het gebruik van een speksteenkachel is kinderspel. Stook je de kachel met brandhout, start dan met 3-5kg en 1-2kg aanmaakhout erbovenop. Enkele aanmaakblokjes zorgen voor een goede ontbranding. Na een goede opstart hoeft u pas na een uur de kachel opnieuw bij te vullen. U kan dagelijks kiezen of u de kachel met hout of pellets stookt. Het comfort met pellets is nog groter, de vuurhaard is groot genoeg om er tot 15kg pellets in te gieten. Met maximum 3 aanmaakblokjes start uw kachel op en hoeft u gedurende 3 uur uw kachel niet bij te vullen.

Tulikivi Collecties

Tulikivi Karelia collectie

Moderene speksteenkachels

Massieve speksteenkachels

Klassieke speksteenkachels

Tulikivi Convectiehaarden

Snelle warmte
Uw Tulikivi specialist in West- en Oost-Vlaanderen
Officiële Tulikivi verdeler


Vercruysse Haarden is jouw officiële Tulikivi verdeler in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen! Onze Toonzaal bevindt zich in Deinze, centraal tussen de 2 provincies. Kom gerust langs in onze grote showroom waar heel wat Tulikivi kachels staan opgesteld. Wij staan u graag bij met raad en daad.

Vertrouw op onze 30 jaar ervaring en de familiale sfeer bij Vercruysse Haarden.

Duurzaamheid in zijn kern

De houtkachels van Tulikivi worden geproduceerd met oog voor het milieu. Door het gebruik de beste materialen gaan Tulikivi kachels eindeloos mee. De kachels zijn alsook ontwikkeld om minder hout te verbranden wat uiteraard het milieu en uw portemonnee ten goede komt! Door de natuursteen wordt de warmte opgeslagen en geleidelijk afgegeven, waardoor je langer kunt genieten van een aangename temperatuur met minder houtverbruik. Dit maakt Tulikivi niet alleen een duurzame oplossing, maar alsook gebruiksvriendelijk alternatief!

Tulikivi Speksteenkachel

Op zoek naar een Tulikivi Speksteenkachel? Tulikivi staat synoniem voor ongeëvenaard vakmanschap en compromisloze kwaliteit. Elke houtkachel wordt met de hand vervaardigd in Finland, waar de lange traditie van vuursteenbewerking samensmelt met geavanceerde technologie. Het resultaat is een meesterwerk dat niet alleen warmte brengt, maar ook een tijdloze esthetiek toevoegt aan jouw leefruimte.

Onze merken

Vercruysse is dealer van verschilende merken van kachels en haarden. Service in één van onze topprioriteiten.
Daarom werken we uitsluitend met producenten die een kwalitatief, veilig en betrouwbaar toestel aanleveren.

Privacy Policy
Cookie Policy
Disclaimer

© 2023 Vercruysse Haarden & Kachels

Openingsuren toonzaal

Dinsdag tot vrijdag
10u00-12u00 & 14u00-18u00

Zaterdag
14u00-17u00

Uitsluitend op afspraak
zaterdag voormiddag

Philippe Vercruysse

Oude Heirbaan 32
9800 Grammene - Deinze

Contact