Ben je op zoek naar een pelletkachel in Beernem?

Perfect, onze grote showroom ligt in Deinze en wij plaatsen graag en heel regelmatig in Beernem.

In onze showroom hebben we meer dan 70 kachels altijd tentoon staan van heel wat kwalitatieve merken, kom gerust eens langs!

Wat te kiezen? Wij leveren verschillende soorten haarden en kachels, inclusief persoonlijk en professioneel advies!

Er zijn verschillende soorten haarden en kachels op de markt, waarbij de meest bekende types speksteenkachels, voorzetkachels en inbouwhaarden zijn. Elk van deze kachels heeft unieke eigenschappen en voordelen, afhankelijk van uw wensen en de stijl van uw interieur. In onze ruime showroom in Deinze kunt u een breed assortiment aan toestellen bezichtigen. Wij bieden persoonlijk en professioneel advies om u te helpen de perfecte keuze te maken die past bij uw behoeften en voorkeuren.

Voorzet kachels
Moderne ontwerpen of elegant klassiek, hoogwaardige afwerking verzekerd.
Meer info
Inbouwhaarden
Woonkamer, keuken of badkamer? Toepasbaar in elke ruimte.
Meer info

Wat zijn de voordelen als ik een haard of kachel koop?

Een houtkachel biedt diverse voordelen, zoals een gezellige sfeer, lagere energiekosten en onafhankelijkheid van elektriciteit. Daarnaast is hout een duurzame energiebron, mits op verantwoorde wijze gewonnen, en kan de kachel snel een ruimte efficiënt verwarmen. Hierdoor is een houtkachel zowel functioneel als esthetisch zeer aantrekkelijk.

Waarom kiezen voor een (pellet)kachel

Een pelletkachel is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een energiezuinige en stijlvolle verwarmingsoplossingin. In onze winkel en showroom vind je een breed assortiment van hoogwaardige merken, zodat je altijd verzekerd bent van kwaliteit en duurzaamheid. Of je nu een voorkeur hebt voor een moderne of klassieke uitstraling, pelletkachels passen moeiteloos in elk type interieur. Er zijn verschillende types pelletkachels zoals speksteenkachels , voorzetkachels en inbouwhaarden , zodat je precies het model kunt kiezen dat het beste bij jouw woonsituatie past. Kom langs in onze showroom voor deskundig advies en om de verschillende modellen in het echt te bekijken. Wij leveren in heel wat steden, ook in Beernem!

Naast de stijlvolle ontwerpen en het gebruiksgemak van pelletkachels, staat ook de uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding centraal. Pelletkachels zijn niet alleen voordelig in aanschaf, maar leveren door hun hoge rendement op lange termijn een flinke besparing op je energierekening op. Wij bieden niet alleen hoogwaardige merken, maar ook een complete service, van aankoop tot installatie, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Of je nu kiest voor een moderne inbouwhaard, een klassieke voorzetkachel of een sfeervolle speksteenkachel, bij ons vind je gegarandeerd de perfecte kachel voor jouw woning in regio Beernem!

Onze merken

Vercruysse biedt een breed assortiment aan kachels en haarden van diverse merken. We zijn actief in heel België en dus ook in Beernem! Service is voor ons een belangrijke prioriteit. Daarom kiezen we enkel voor fabrikanten die hoogwaardige, veilige en betrouwbare toestellen leveren.

Heb je nog vragen? Wij staan altijd klaar!

In Beernem of in eender welke regio. Wij zorgen voor een perfecte levering & installatie met persoonlijk en professioneel advies - ook in naverkoop!

Privacy Policy
Cookie Policy
Disclaimer

© 2023 Vercruysse Haarden & Kachels

Openingsuren toonzaal

Dinsdag tot vrijdag
10u00-12u00 & 14u00-18u00

Zaterdag
14u00-17u00

Uitsluitend op afspraak
zaterdag voormiddag

Philippe Vercruysse

Oude Heirbaan 32
9800 Grammene - Deinze

Contact